Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

публикувано от FJ Commerce LTD на дата 21/06/2015 08:06ч.   Прочетена 209

   1 бр.    2 бр.

Категория: Предлагам
Град: Пазарджик 4400
Адрес: ул. Трапезица N 6
Тел: 0888520030
Мобилен: 0888520030
Лице за контакт: Грета Лечева
Email: greta.letcheva@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/greta.letcheva
Skype: gretalet

Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета .Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа : 1.В първия час при по-агресивна температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2.Във втората фаза, при по-ниска температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета .Поркетата се яде гореща или студена , нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по-широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви. Повече информация относно поркетата може да получите на сайта ни: http://italpork.blogspot.com/

 

КОМЕНТАРИ напиши коментарнапиши коментар

 

ДРУГИ ОБЯВИ

Най-важната информация през изминалите дни      

Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

21/06/2015 08:06 ч.

Оферта за олио

01/10/2013 09:10 ч.

 

 

 

Виж всички обяви

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Последвайте ни в социалните мрежи и споделяйте информацията,която ви вълнува

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама