ДРУГИ ОБЯВИ |
Най-важната информация през изминалите дни
Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус 21/06/2015 08:06 ч. |
01/10/2013 09:10 ч. |
Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус публикувано от FJ Commerce LTD на дата 21/06/2015 08:06ч. 209 |
Категория: Предлагам | |
Град: Пазарджик 4400 | |
Адрес: ул. Трапезица N 6 | |
Тел: 0888520030 | |
Мобилен: 0888520030 | |
Лице за контакт: Грета Лечева | |
Email: greta.letcheva@gmail.com | |
Facebook: https://www.facebook.com/greta.letcheva | |
Skype: gretalet |
Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета .Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа : 1.В първия час при по-агресивна температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2.Във втората фаза, при по-ниска температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета .Поркетата се яде гореща или студена , нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по-широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви. Повече информация относно поркетата може да получите на сайта ни: http://italpork.blogspot.com/
КОМЕНТАРИ напиши коментар |
ДРУГИ ОБЯВИ |
Най-важната информация през изминалите дни
Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус 21/06/2015 08:06 ч. |
01/10/2013 09:10 ч. |